Diğer
Dünya
Almanya'da yüzlerce politikacı ve ünlünün şahsi bilgilerini internet üzerinden yayınlamakla suçlanan zanlı, özel verilerine ulaştığı şahıslara duyduğu kişisel öfke nedeniyle böyle bir eylemde bulunduğunu söyledi.
Gündem
Pazar günü sona eren Polonya'nın Katowice kentindeki Birleşmiş Milletler (BM) İklim Zirvesi ile Avrupa ülkelerinin iltica politikası Alman gazetelerinden seçtiğimiz yorumların konularını oluşturuyor.
Almanya'da eyaletlerin içişleri bakanları, Suriye'ye sınır dışı uygulamasının gelecek yılın ortasına kadar askıya alınması konusunda mutabakata vardı. Uygulama halihazırda yıl sonuna kadar geçerliydi.
Alman hükümeti Müslüman derneklerine yurt dışından mali desteğin kesilmesini istiyor. Paranın nereden karşılanacağı sorusuna somut yanıt verebilense yok. Uzmanlar bu talebin hukuki dayanağının olmadığı görüşünde.
Göreve başlarken "İslam Almanya'ya ait değildir" diyen Almanya İçişleri Bakanı, İslam Konferansı öncesi "Hedef Almanya'da, Almanya'dan ve Almanya için bir İslam" diyerek "Alman İslamı" tartışmasını yeniden alevlendirdi
Berlin'deki İslam Konferansı Alman gazetelerinde öne çıkan yorum konusunu oluşturuyor
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.