Gündem

Eski Beşiktaşlı Bahçeli'den Karagümrükspor'un stadyum projesine destek sözü

22 Kasım 2023 14:28

Taraftarların tribünlerde iktidara yönelik protestolarından sonra Beşiktaş üyeliğinden istifa ederek Karagümrük Spor üyeliğine geçen Devlet Bahçeli, yeni kulübünün stadyum projesine destek sözü verdi.

MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, parti lideri Bahçeli'nin Karagümrük Spor Kulübü'nün stadyum projesini destekleyeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdemir, "Makam odasında Karagümrük Spor Kulübü’nün logo ve plaketine güzide bir yer veren Liderimiz, Karagümrük Spor Kulübünün haklı talebi ve beklentisi olan stadyum projesine her türlü desteği vermeye hazırdır." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

26 Şubat’ta oynanan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi siyah beyazlı taraftarlar, 'Hükümet istifa' sloganları atmıştı. Buna tepki gösteren Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıklamıştı. Ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık ve yeni kaos oyunlarına alet olma hali Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır. Bende Beşiktaş JK üyeliğinden an itibariyle çekiliyorum" diyerek istifaları duyurmuştu.

Bahçeli, istifasından sonraki ilk TBMM Grup Toplantısı'nda, "Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük Spor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim” demişti.

TIKLAYIN | Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş tribünlerinden de "Hükûmet istifa" tezahüratları

TIKLAYIN | Bahçeli, tribünlerdeki istifa sloganlarını "şuursuzluk" olarak niteledi, BJK üyeliğinden istifa etti: "Ya önlem alın ya maçlar seyircisiz oynansın"

TIKLAYIN | Fatih Karagümrük'ten Devlet Bahçeli açıklaması: Kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır