Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ateş püskürdü: Sosyal medyadan ailemize küfür eden, onun bunun çocuklarına söylenecek söz yok

23 Nisan 2024 16:55

T24 Video

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun sosyal medyadaki yorumlara ateş püskürerek “Sosyal medyadan ailemize küfür eden, onun bunun çocuklarına söylenecek söz yok” dedi.

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bülent Uygun şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyadakiler onlar önce aynaya baksınlar. Artık ülkede sevgi, saygı, insanlara karşı olmayan bir yapının aldığı bir durum. Velhasıl ona rağmen bütün herkes elimizden geldiği kadar kendi işini en güzel şekilde yapmaya çalışıyor. Sivasspor olarak çok iyi mücadele ettik, 1 puan kazandık. Bu kadar kısıtlı imkanlarla gösterdikleri performanstan dolayı hepsini tebrik ediyorum. Dolayısıyla şampiyonun kim olduğu beni ilgilendirmez. Kendi takımımla ne yaparıma bakarım. Sadece sosyal medyadan ailemize küfür eden… Yani onun bunun çocuklarına söylenecek söz yok. Nasıl bir şekil aldık, sevgiyi, saygıyı, birbirimize olan inancımızı kaybettik onu anlamış değilim. Bu kadar iftiranın atıldığı ve bu kadar şeyin yaşandığı... Herkes kendi camiasına yakışanı yapıyor. Dolayısıyla biz Sivaslılar, Yiğidolar, 7 milyon Sivaslı aslan gibi duruyor. Sosyal medyada bizi linç edenlere karşı Sivasspor taraftarlarından bize sahip çıkmalarını özellikle rica ediyorum. Onlar gereğini onlara söylesinler. Ben artık yoruldum. Çünkü her birinden artık 100'er bin lira tazminat davası… O capsler var o capsler, onları da sokacağım bir yerlere sonra görecekler benim kim olduğumu. İnsanların eleştirilerinden hiçbir zaman sıkıntı duymuyoruz ama bazı gazeteci gözüken tetikçiler var. Para alanlar, onların yaptığı yalan haberler, o yalan haberlere inanan bir sürü salak var. Sonra tazminat öderken de 'ben yapmadım, çocuğum yaptı' diyenler var. Bende o paraları sokak köpeklerine, kimsesiz çocuklar ve yaşlılar yurduna bağışlıyorum, bağışlamaya da devam edeceğim" dedi.

Kaynak: DHA / Hüsnü Ümit Avcı-Alperen Yıldız