Diğer

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı: Rüzgar'dan Nursema'ya "Gitme"

19 Mart 2024 13:37

T24 Video

Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin 56’ncı bölüm tanıtımı yayınlandı.  Yapımını Gold Film’in üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımında, Pembe’nin Alev için oda hazırlatması, Ömer’in Kıvılcım’a musallat olan bir adama sert yüzünü gösterdiği anlar yer aldı.

Yayınlanan tanıtım izleyiciye; Umut ile birlikte İstanbul’u terk etme kararı alan Nursema’ya, Rüzgar’ın “gitme” demesi, Nilay ile Doğa’nın bir araya gelmesi, Görkem ve Fatih’in romantik tekne gezisinden sahnelerle heyecanlı bir bölüm vaadediyor.

55’inci bölümde neler olmuştu?

Çimen’in evlenmesini kabul etmeyen Kıvılcım, Doğa ve Alev’in de bu ilişkiden haberdar olduğunu öğrendiğinde çılgına döndü. Çimen’in yaşadığı eve giderek yaptığı hatadan geri dönmesini isteyen Kıvılcım başarılı olamadı. Televizyon programında yardım eli uzattığı bir kişinin hasmı olan iş adamı, Kıvılcım’a kızı Çimen’le yaşadıklarını kullanarak linç kampanyası başlattı. Kıvılcım’ın en büyük destekçisi olan Ömer, iş adamını ziyaret ederek Kıvılcım’dan uzak durmasını istedi. Bu sırada Kıvılcım’ın televizyon programı üzerinden iş adamına verdiği anlamlı yanıt dizinin unutulmaz anları arasına girdi. Kız kardeşi Çimen’i, Gökhan’la yaşadığı evde ziyaret eden Doğa, Fatih’le evlilik yolunda ilerleyen Görkem’le ilk kez yüz yüze geldi. Soğuk rüzgarların estiği sahnede Doğa, Çimen’i uyararak bu aile arasında yapamayacağını söyledi. Abdullah’ın ısrarlarına rağmen barışma teklifini kabul etmeyen Alev, ofisine geldiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. İş yerini kullanılamaz halde bulan Alev, Pembe’den intikam almak için düğmeye bastı. Alev, bavuluyla Abdullah ve Pembe’nin yaşadığı köşke giderek bebeğinin iyi olmadığını söyledi. Alev, “Cici anneniz olarak artık buradayım!” sözleri ile Pembe, Abdullah, Fatih, Mustafa ve Nilay’ı adeta şoke etti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.