Diğer

Kızıl Goncalar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Zeynep’ten vazgeç mi diyorsunuz?

07 Mayıs 2024 10:42

T24 Video

Now TV’de yayınlanan 'Kızıl Goncalar' dizisinin 18'inci bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Zeynep, geçici olarak Levent'lere teslim edildi. Sonrasında ise Zeynep mahkemede hangi evde yaşayacağına dair kararını açıkladı; babasının evine dönmek istediğini söyledi. Dizide önümüzdeki hafta Naim Zeynep'i kaçıracak. Meryem, Cüneyd'in karşısına çıkıp kızını boşamasını isteyecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz yer alıyor.

17’inci bölümde neler oldu?

Zeynep, geçici olarak Levent'lere teslim edilirken öfkeli Naim kızını geri almanın yollarını aramaya başlar ancak hıncını da Meryem'den çıkarmayı ihmal etmedi. Zeynep'le konuştuktan sonra amcasına biat etmemeye karar veren Cüneyd ya üç fasıldan oluşan mücadeleyi kazanmak ya da hücreye cezasına razı gelmek zorunda ancak Zeynep'in başına gelen bir felaket onu hayati bir tercih yapmaya zorladı. Levent ve Meryem ise Gülayşe'nin ölümünde ucu dergaha uzanan önemli bir ipucuna daha ulaştı.