Spor

Maç sonrası basın toplantısında ‘pano’ krizi

18 Şubat 2024 09:25

T24 Video

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak'ın basın toplantısında, Süper Lig'e ait reklam panosu, 1. Lig panosuyla değiştirmek istenince olay komediye döndü. Süper Lig'e ait reklam panosunu 1. Lig ile değiştirmek isteyen görevliler, sabitleyemedikleri panoyu basın toplantısı boyunca tutmak zorunda kaldı.

Koşukavak, panoların değişimini “4 saatlik yolum var ama olmaz ki” diyerek beklemek istemese de sonunda ikna edildi. Boluspor’un hocası pano değişimini sabırla bekledikten sonra basın mensuplarının “Hocam başlayabilirsiniz” sözleri üzerine arkasındaki görevlilere bakarak “Ama böyle de çok ayıp oluyor, kusura bakmayın” diyerek basın toplantısına başlamak zorunda kaldı.

Basın toplantısından notlar

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Boluspor, Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 yendi. Sorunlu başlayan basın toplantısında Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, erken gelen golle oyuncularının motivasyonunun düştüğünü dile getirdi.

Koşukavak, Necmi Kadıoğlu Stadı'nın kendisi için çok anlam ifade ettiğini aktararak, "Ben Bursaspor'un teknik direktörüyken 2019'da İstanbulspor'a rakip olmuştum. O zaman buraya gelmiştim. Yalçın Koşukavak, İstanbulspor'da herkes tarafından tanındı. Bu statta çok güzel hatıralarım var. Çok güzel işler başardık." diye konuştu.

Maça iyi başladıklarını belirten Koşukavak, şunları söyledi:

"Golü erken bulunca oyuncularımın motivasyonu düştü. Seyirci de yoktu. Bunlardan dolayı konsantrasyon kaybı yaşadık. 15-30. dakikalar arasında baskı yedik. Sonrasında da rakip golü buldu. Krizli dakikalarımız devam etti. Devre arasında oyuncularımla teknik anlamda bazı paylaşımlar yaptım. İkinci yarıda daha çok pozisyon bulduk. Zaman zaman kontratak yedik ama rakibi de iyi karşıladık. Son bölümde de önde oynarken duran top kazandık. Kornerden de gol bulduk ve maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ederim. 36 puana ulaştık. İnşallah hedeflediğimiz yere gideriz. Tuzlaspor'a da başarılar dilerim."

"Üç puanı çok istedik ama olmadı"

Tuzlaspor'da teknik sorumlu Andaç Gürkan Kocabıyık’sa, "Üç puanı çok istedik ama olmadı. Umarım haftaya bu durumu telafi ederiz." dedi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Andaç Gürkan Kocabıyık, şu ifadeleri kullandı:

"Önemli bir maça çıktığımızın farkındaydık. Bunu da sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Erken bir gol yedik. Motivasyon kaybıyla maça 1-0 mağlup başladık. Sonrasında iyi reaksiyon gösterdik ve golü bulduk. Ardından Luka ve Bangoura ile pozisyonlar bulduk. Bence ikinci yarı üstün olan taraf bizdik. Yediğimiz golleri de duran toptan yedik. İyi mücadele ettik. Üç puanı çok istedik ama olmadı. Umarım haftaya bu durumu telafi ederiz."