Spor

Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması

02 Nisan 2024 15:17

Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli, futbolcusunun geleceği ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu ve "Kendisini kabul ettirmesi için hala birkaç ayı var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli, yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya konuşan Vigorelli, gelecek yaz yapılacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Zaniolo'nun yer almak istediğini belirterek, "Nicolo önümüzdeki yaz EURO 2024'te olmayı çok istiyor" dedi.

24 yaşındaki futbolcunun, rekabetin üst seviyede olduğu Aston Villa'da mücadele ettiğini hatırlatan İtalyan menajer, "Premier Lig'de oynamayı çok istiyordu. Şu anda kendisine lider bir rol çizmeye çalışıyor. Kendisini kabul ettirmesi için hala birkaç ayı var." ifadelerini kullandı.

Claudio Vigorelli, İngiltere ve Galatasaray'da yaşadığı deneyimin Zaniolo'yu hem futbolcu hem de insan olarak çok geliştirdiğini belirterek, "Onunla sürekli iletişim halindeyiz. Her zaman ayakta ve motive olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Nicolo Zaniolo, Premier Lig'de bu sezon 21 maça çıktı ve 2 kez fileleri havalandırdı. (NTV Spor)