Spor

Yunan basınından Fatih Terim'e ağır eleştiri: "Bundan kötüsü olmazdı, çağ dışı..."

18 Şubat 2024 15:25

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, 10 kişilik Lamia ile evinde 2-2 berabere kalmıştı. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında yara alan Panathinaikos, bir maç fazlasıyla 51 puanla ikinci sırada bulunmuştu. Skorun ardından Yunan basınından tecrübeli çalıştırıcıya eleştiri geldi. 

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nde 10 kişilik Lamia ile evinde 2-2 berabere kaldı. Panathinaikos'un gollerini 45+3. dakikada Bernard ve 59. dakikada Jeremejeff kaydetti. Konuk ekip Lamia'nın golleri ise 45+1'de Carlitos ve 68'de Tsiloulis'den geldi. Öte yandan Lamia'da Martinez 39. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla şampiyonluk yarışında yara alan Panathinaikos, bir maç fazlasıyla 51 puanla ikinci sırada yer aldı. Lamia ise 34 puanla 6. sırada yer aldı.

Terim'e eleştiri

Yunan basını, Panathinaikos'un zirve yarışında yaşadığı puan kaybı sonrasında Fatih Terim'i eleştirdi.

Sport 24'te yer alan haberde 2-2 sona eren Panathinaikos - Lamia maçı için "Bundan daha kötüsü olamazdı" eleştirisi yapıldı.

"Çağ dışı"

Haberin devamında, "İlk 20 dakikada iki sakatlık, sahada dengesizlik, düzensiz bir tempo ve hayal kırıklığı. Maçta Panathinaikos adına mantıklı hiçbir şey yoktu. Panathinaikos art arda duran toplarla yüklendi. Ev sahibinin etkisiz futbolu, çağ dışı hücum yaklaşımını tanımlıyor." ifadeleri kullanıldı.

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 24. haftasında AE Kifisias takımıyla karşılaşacak. (Hürriyet)