Gündem

Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu, isim isim saydı, hedef gösterdi: Unutmayalım, unutturmayalım

"2023 cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde, “Son konserim olabilir” diyen Hayko Cepkin ve benzeri tiplerin..."

28 Aralık 2023 09:18

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, köşesinde kaleme aldığı yazıda AYM'yi, Özgür Özel'i, Fatih Altaylı'yı, Aytunç Erkin'i, Temel Karamollaoğlu'nu, Bülent Gürsoy'u ve Hayko Cepkin'i hedef gösterdi.

Karahasanoğlu, "Unutmadık, unutturmayalım!" başlıklı yazısında, şu ifadeleri kullandı: 

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, PKK’nın uzantısı konumundaki HDP ile ittifak görüşmesi yapıp, ardından PKK’lı teröristlerin şehid ettiği asker cenazesine katılmasını, unutmayalım, unutturmayalım.

Fatih Altaylı’nın, “Kahrolsun PKK” sloganı atılan ve Gazze’ye destek verilen mitinge katılanlar için “Şehidler için de yürüyüş yapsanıza şerefsizler” diyerek, bilerek yalan söylemekten utanmadığını, unutmayalım, unutturmayalım..

Şehid babasının, sadece ve sadece “Demirtaş’a selam yollayanlara hakkımı helal etmiyorum” dediği için, 27 Mayıs darbecisi Mucip Ataklı’nın yeğeni Can Ataklı tarafından “Kimsin sen lan” diye hakarete muhatap edilmesini, unutmayalım, unutturmayalım..

PKK’nın başındaki adamın heykelini dikme sözü veren eşbaşkana sahip HDP ile ittifak yapan CHP’nin şehid cenazesindeki çelengini yere atan bir vatandaşa, “it” diyerek hakaret eden İşbir Yönetim Kurulu üyesi Bülent Gürsoy’u unutmayalım, unutturmayalım..

Milli Görüş Partisi olduğunu iddia eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, başörtü yasağı devam etmesi için Anayasa Mahkemesi’nde iptal davası açan Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir kandil akşamında, cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamasını, unutmadık, unutturmayacağız.

Anayasa Mahkemesi’nin, HDP için açılan kapatma davasını, önünde başka kapatma davası olmadığı halde, iki senedir karara bağlamayıp, sürekli ertelediği gerçeği önümüzde dururken.. Aynı Anayasa Mahkemesi’nin, HDP ile ittifak yapan TİP listesinden milletvekili adayı yaptırılan gezi mahkumu Can Atalay’ın dosyasını, 129 bin dosyanın önüne çekip iki haftada karara bağlamasını, unutmadık, unutturmayacağız..

2023 cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde, “Son konserim olabilir” diyen Hayko Cepkin ve benzeri tiplerin.. Şimdi alayı vala ile yeni yeni konserlerin duyurularını utanmadan yaptıklarını unutmadık, unutturmayacağız."

Yazının tamamını okumak için tıklayın