Gündem

Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Hayatlarında camiye gitmeyenler, cuma hutbesinde Atatürk niye anılmadı diye kavga çıkarıyorsa ikiyüzlülük tam da budur

30 Ekim 2023 08:01

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, dindar hiç kimsenin Cumhuriyet'le kavgası olmadığını belirterek, "Hayatlarında bir defa iki rekat namaz kılmak için camiye gitmeyenler, cuma hutbesinde Atatürk niye anılmadı diye kavga çıkarıyorlarsa.. Mide bulandırıcı ikiyüzlülük işte tam da budur" dedi. 

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın, "Filistin, içinden bir Atatürk çıkara­madığı için bugün bombalar altında ve işgalcisini kovamadı" sözlerine yazısında yanıt veren Karahasanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Kemal, Anadolu’yu işgalcilerden kurtarmak için cepheye çıktığında, Filistinliler de Çanakkale’ye koşmuşlardı, Saymaz efendi..

Ama şimdi, Filistinliler topraklarını işgalden kurtarmak için cepheye koştuklarında, oraya yardıma koşması gerekenlerin, bunu yapmak yerine, vatanını savunan Filistinlilere terörist diyen gazetelerde çalışan senin gibi riyakarlar var.

Yazının tamamı için tıklayın...