Seçim 2024

Turgut Altınok, Ankara'da "emekliye ücretsiz" olan ulaşımı tekrar vaat etti

"Yavaş ile olmuyor. Ankara'nın heba olan yıllarını telafi edeceğiz. Yavaş'tan sonra ok gibi biri lazım"

23 Mart 2024 15:43

Cumhur İttifakı Ankara Adayı  Turgut Altınok, partisinin Ankara Mitingi'nde açıklamalarda bulundu. Vaatlerini sıralayan Altınok, zaten Ankara'da emekliye ücretsiz olan ulaşımı tekrar vaat etti. Altınok "Hiçbir emeklimizi darda bırakmayacağız. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım Ankara'da sınırsız, saatsiz ücretsiz olacak." dedi.

Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Büyük Ankara Mitingi'nde  Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan', Cumhur İttifak'ı Ankara Adayı Turgut Altınok ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay açıklamalarda bulundu.

TIKLAYIN-Erdoğan'dan CHP'ye: Kimse çıkıp para kulelerinin doğru dürüst izahını yapamadı

Burada yaptığı konuşmasında Mansur Yavaş'ı hedef alan Altınok, "Yavaş ile olmuyor. Ankara'nın heba olan yıllarını telafi edeceğiz. Yavaş'tan sonra ok gibi biri lazım. "dedi. Altınok Ankara'da İlçe belediyelerin dahi büyükşehir belediyesinden daha çok iş yaptığını iddia eden Altınok, "Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayali yetişmez." ifadelerini kullandı.

Moskova'da yapılan saldırıyı kınadığını kaydeden Altınok, " Dünyada Nevruz Bayramı'ydı. Hem Türklerin ergenokondan çıkış bayramı hem de bahar bayramı. Dolayısıyla İnşallah bir daha böyle acıları yaşamayız. Filistin'deki soykırımı da kınıyoruz. İnşallah bu mübarek günler dünyanın her köşesinde ezilen, sömürülen, mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olsun." şeklinde konuştu

Turgut Altınok, "emekliye ücretsiz" olan ulaşımı tekrar vaat etti

31 Mart'ta seçimi kazanması halinde vaatlerini sıralayan Altınok, zaten Ankara'da emekliye ücretsiz olan ulaşımı tekrar vaat etti. Altınok "Hiçbir emeklimizi darda bırakmayacağız. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım Ankara'da sınırsız, saatsiz ücretsiz olacak. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize ulaşım Ankara'da ücretsiz olacak" dedi.

Altınok'un diğer vaatlerini şu sözlerle sıraladı:

"Trafik problemini çözeceğiz. 2 bin yeni elektrikli otobüs, 80 kilometre metro. Yavaş'ın 58 kilometre sözü var. Fakat sevgili Ankaralılar, bakınız; 58 km metro sözü verip te 5 cm metro yapmayanlar nasıl aday oluyorlar. 5 yıl önce kredi yetkisi de verdik. Ama 5 yıldır vermiş olduğu 58km metro sözünde 5cm dahi yapmamış olan bir başkan var. Geliyoruz emeklilerimize; 15 Nisan'da emeklilerimizin 5 bin lira hesaplarına yatıracağız. Doğalgaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkarıyoruz. 3 ay değil 4 ay vereceğiz."