Spor

Sadri Şener'den Aziz Yıldırım'a yanıt: Şike yaptıklarını kendi yöneticileri mahkemede, benim ofisimde söylediler

"'Başkanım biz bu işi yaptık, bizim üstümüze gelme’ dediler"

21 Mart 2024 18:46

Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener, 2010-11 süreciyle ilgili konuşan Aziz Yıldırım’a cevap verdi. Şener, Kuzey Ekspres'ten Gökmen Özağcı'ya verdiği demeçte Şener, "Şike yaptıklarını ben demiyorum ki, kendi yöneticileri mahkemede, benim ofisimde söylediler. ‘Başkanım biz bu işi yaptık bizim üstümüze gelme’ dediler" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Aziz Yıldırım'dan AKP'nin Trabzon adayı Ahmet Metin Genç'e yanıt: "FETÖ kumpasından medet uman siyasiler..."

Yıldırım'a FETÖ yanıtı

Eski Başkan Şener, “Benim avukatım Prof. Dr. Selami Mahmutoğlu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesidir, bütün avukatların hocasıdır. İkincisi benim ailemi biliyorsunuz FETÖ’cülerden yardım almam beraber olmam mümkün mü? Bıraksın bu işleri” dedi.

"‘Biz bu işi yaptık ama adaleti de kandırdık’ desin olsun bitsin"

Şener ayrıca “Bence doğru dürüst çıksın, ‘Biz bu işi yaptık ama adaleti de kandırdık’ desin olsun bitsin. Şike yaptıklarını ben demiyorum ki, kendi yöneticileri mahkemede, benim ofisimde söylediler. ‘Başkanım biz bu işi yaptık bizim üstümüze gelme’ dediler” İfadelerini kullandı.

"Fiziki olarak kupa onlarda olabilir ama ruhen bizim müzede"

Şener, Yıldırım’ın "unutulmamak için bu açıklamaları yaptığını" öne sürerek sözlerini şöyle tamamladı:

Yıldırım Demirören bile bana “Bu şike” dedi. Sonra değişti Mehmet Ali geldi, iş uzadı, sulandı. Bundan net şike olur mu? O işi geçin. İki iki dört kadar net. Fiziki olarak kupa onlarda olabilir ama ruhen bizim müzede. Aziz Yıldırım unutulmamak için bu açıklamaları yapıyor. “