Spor

Tolunay Kafkas: Şimdi herkes mutlu olsun

18 Mayıs 2024 22:53

Süper Lig'in 37'nci haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyuna iyi başladıklarını ve ilk yarı kontrolün kendilerinde olduğunu ancak ikinci yarıda mağlup olduklarını belirterek, “Özellikle ilk yarıda üst üste köşe atışları kullandık ve kontrol bizdeydi ama bir türlü öne geçecek skoru bulamadık. İkinci yarı da maalesef erken gol yedik ve kırmızı kart gördük. Kırmızı karttan sonra oyunun dengesi değişti. Biz de oyuna müdahale ettik ve çift santrfora dönerek oyunu dengeleyip golü bulduk ve oyunun kontrolünü yeniden ele aldık. Ama oyunun sonunda oyuncularımız yoruldu ve golü yedik. Kazandığı için Gaziantep FK’yı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Fatih Karagümrük ekibi olarak ligin başından sonuna kadar ciddi hakem hatalarına maruz kaldıklarını da kaydeden Kafkas, “Son haftalara gelince VAR hakemleri gelmeye başladı. Son iki üç haftalık süreçte oldu bunlar. Bu işin doğrusu bir tam sezonun maalesef kapsamıyor. Yönetenler enteresan adamlar. Hayırlı olsun yani. Söyleyecek çok şey var da hayırlı olsun, şimdi herkes mutlu olsun” şeklinde konuştu.