Spor

Tete: Üçüncü golü de atmak istedik, olmadı

20 Eylül 2023 22:19

Kopenhag maçında 2. golü atan ve karşılaşmanın oyuncusu seçilen Tete, "İki golü de attıktan sonra üçüncüyü bulmak istiyorduk. Elimizden bu kadarı geldi.” dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk maçında Kopenhag karşısında çıktı. Sarı kırmızılılar, 2-0 geriye düştüğü maçta 86'da Boey, 88'de Tete ile bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı.

UEFA tarafından maçın adamı seçilen Brezilyalı, “Oyunda topla olduğumuz zaman daha iyiydik. İkinci yarıda golleri bulduğumuz dönemde kendimizi göstermeyi başardık. İki golü de attıktan sonra üçüncüyü bulmak istiyorduk. Elimizden bu kadarı geldi.” diye konuştu.

Oyuna girerken takıma enerji katmayı amaçladığını söyleyen Sambacı, “Antrenmanlarda sürekli çalışıyorum. Buna benzer bir golü maçta atabildiğim için çok mutluyum. Maç öncesinde hazırlanırken enerji katmak istiyordum. Bunu başarabildiğim için çok mutluyum.” dedi.

Böyle bir maç atmosferinde oynamadığını söyleyen Tete, "Maçlar 11’e 11 oynanıyor. Maç maç gideceğiz. Her maçı kazanmaya çalışacağız. Birçok yeni oyuncu geldi. Kaptanlarımız bize adapte olmamız için çok yardımcı oluyor. Taraftarımız inanılmazdı. Daha önce hiç görmediğim bir şeydi. Burada bulunmaktan çok mutluyum." ifadelerini kullandı.