Magazin

Teoman'dan o iddiaları yalanladı: Hiç o kadar almadım, palavra!

14 Aralık 2023 11:33

Teoman, ünlü sanatçıların basına yansıyan yılbaşı sahne ücretlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi; “Fiyatları gördüm ben de palavra. Çünkü ben o kadar hiç sahne ücreti almadım, alsam da fena olmazdı” diye konuştu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, yeni yılda sahnesinin olmadığını belirten Teoman “29 Aralık’ta Köln’de olacağım. Bu sıralar sürekli yurtdışına çıkıyorum. 21 tane yurtdışı konserim olacak” dedi. Teoman’a Tarkan’ın yılbaşı gecesi sahneye çıkmak için 1 milyon dolar istediği haberleri soruldu. Ünlü rock’çı “Hak ediyor demek ki, keşke ben de 1 milyon dolar alsam, hemen çalardım” sözleriyle güldürdü.

"Palavra!"

Teoman, basına yansıyan ünlü sanatçıların yılbaşı sahne ücretlerinin de gerçeği yansıtmadığını söyledi, “Fiyatları gördüm ben de, palavra. Çünkü ben hiç o kadar sahne ücreti almadım, alsam da fena olmazdı" diye konuştu.

Aleyna Tilki sorusu

Teoman’a Aleyna Tilki’nin gündem olan “Sahnelere çıkmam engelleniyor” açıklamasına da, “O konuları hiç bilmiyorum. Aleyna tatlı bir kız, umarım sahnelere çıkar. Ben sahneyi engelleme diye bir şey duymadım hiç, benim başıma da gelmedi, biz öyle çetrefilli işleri hiç bilmeyiz” yorumunu yaptı.