Dünya

Tayland sahilinde kürek sörfü yapan çift, sörf tahtası üzerinde seks yapmaya başladı, polisler peşlerine düştü

09 Nisan 2024 14:49

T24 Dış Haberler

Tayland'daki bir plajın açıklarında kürek sörfü yapan bir çiftin görüntüleri, sörf tahtası üzerinde seks yapmaya başlamalarının ardından civardaki turistlerin kameralarına yansıdı. 

Çiftin, Phuket'teki Karon Plajı'ndan yaklaşık 30 metre açıkta yüzdüğü görüldü. Çiftin, şoka uğrayan turistlerin önünde seks yapmaya başlarken bir şekilde paddleboard üzerinde dengelerini korumayı başardıkları söylendi.

Tatilci ve görgü tanığı 72 yaşındaki Klaus Weber şunları söyledi: "Emekliyim. Tatilde birçok yere gittim, İbiza'ya da gittim ama bunu daha önce hiç görmemiştim. Birisi denizde yüzdüğünde kumsal olduğundan daha uzağa bakar, bu yüzden kimsenin onları göremediğini düşündüklerinden eminim. Aslında kumsaldayken denizdeki nesneler olduklarından daha yakın görünür. Tam olarak ne yaptıklarını görebiliyorduk."

Karon Polis Karakolu amiri Kundech Na Nongkhai, çiftin kimliğini belirlemek için çalıştıklarını söyledi. Çiftin, paddleboard'u otellerden kiralayan turistler olduğuna inanıldığı belirtildi. 

Yetkililer, "Olay denizde gerçekleşti, bu nedenle video bize ilk bildirildiğinde tam yerini tespit edemedik. Bu olay şu anda araştırılıyor. Çifti bulup dava açmaya çalışacağız. Karon İl Polis Karakolu konuya kayıtsız değil ve bunu görmezden gelmeyecek. Bu, halkın önünde yapılan müstehcen bir davranıştır." diye konuştu. 

Memurlar ayrıca çifti tespit etmek için sahil çevresinde çekilen güvenlik kameralarını da incelediklerini açıkladı. 

Tutuklanmaları halinde çift, 500 bahta varan (14 dolar) para cezasıyla kamuya açık müstehcenlik suçuyla karşı karşıya kalabilir.