Seçim 2024

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan ile başkan adayı oğlunun aracına silahlı saldırı

27 Mart 2024 23:31

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın aracına ateş açıldı.

Adana'da, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve oğlu Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Sosyal medya hesabından olay yerinin videosunu paylaşan Memleket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ethem Eke, "Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan ve Tarsus Belediye Başkan Adayımız Mehmet Bozdoğan yapılan silahlı saldırıyı lanetliyorum! Bu saldırı, Türk Milletine, Aziz Halkımıza yapılmıştır! Hiçbir zorbalık, tehdit ve saldırı bizleri bu davadan alıkoyamaz" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - CHP'den Memleket Partisi'ne geçmişti: Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın adaylığı düşürüldü

CHP'nin Tarsus'ta 31 Mart yerel seçimlerinde Ali Boltaç’ı aday göstermesinin ardından partisinden istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen ve yeniden aday olan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın adaylığı düşürülmüştü.

Bozdoğan’ın resmi süreçte CHP'den istifa etmeden bir diğer partiden aday olduğu tespit edildi. Bozdağon'ın yerine, oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı gösterildi.

TIKLAYIN - Yerine başka aday gösterilen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, CHP’den istifa etti: Bir kişinin yaptığı atamalar...