Spor

Talisca'nın Beşiktaş'tan istediği ücret belli oldu

10 Ağustos 2023 10:23

Al Nassr’dan 10,5 milyon euro kazanan Anderson Talisca, Beşiktaş’a geri dönmek için maaşında indirime hazır. Geri dönmesi için taraftarın seferber olduğu Brezilyalı yıldızın siyah-beyazlılardan maaş beklentisinin 8 milyon euro olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Talisca hakkında, "Talisca ile konuştum. Çok özlediğini, gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyon eurodan aşağı değil. Ama orta bir yol istedi" açıklamasında bulunmuş, ancak Brezilyalı futbolcu, bu görüşmeyi yalanlamıştı. 

Güneş ve Talisca’nın arasında geçen görüşmenin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Brezilyalı futbolcunun maaşında indirim yapmaya hazır olduğunu belirten Güneş’e iletilen rakam ortaya çıktı.

Sambacı’nın, Al Nassr’daki, 10,5 milyon euroluk maaşının Beşiktaş’a gelmesi halinde 8 milyon euro seviyesine indirilmesine olumlu baktığını ilettiği kaydedildi.

Talisca için Al Nassr’ın bonservis beklentisi ise 15 milyon euro... Talisca, Beşiktaş’ta geçirdiği başarılı iki sezonun ardından önce Çin’e gitmiş ardından da Al Nassr’a 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.