Spor

Szymanski'nin performans düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı

13 Şubat 2024 10:59

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Polonyalı futbolcusu Sebastian Szymanski, son haftalardaki düşüşüyle dikkatleri üzerine çekiyordu. Takımına 5 maçtır skor katkısı sağlayamayan Szymanski'nin performansının düşüş nedeni için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.750 milyon euroya transfer ettiği Sebastian Szymanski, Sarı-Lacivertlilerdeki macerasına çok konuşulacak bir giriş yapmıştı. Attığı gol ve yaptığı asistlerle takımın skor yükünün önemli bir bölümünü sırtlayan Szymanski son haftalarda düşüşe geçti.

Takımına son 5 maçta skor katkısı sağlayamayan Sebastian Szymanski'nin performansındaki düşüşün sebebi için ise dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Aklı transfer tekliflerinde kaldı

Sabah'ın haberine göre Sebastian Szymanski'nin ara transfer döneminde aldığı teklifler oyuncunun konsantrasyonunu bozdu. Haber detayında ara transfer döneminde Szymanski'nin adının Napoli ve Sevilla ile anıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin ise devre arasında gelen teklifleri reddettiği ve Polonyalı yıldızın taliplerine sezon sonunu işaret ettiği vurgulandı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Sarı-Lacivertlilerle tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Szymanski 12 gol, 14 asistlik istatistik yakaladı.

24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.