Dünya

Spice Girls üyesi Melanie C, yıllar önce İstanbul'da masaj yaptırırken cinsel tacize uğradığını anlattı

Spice Girls grubu, 1997 yılında ilk büyük konserlerini İstanbul'da vermişti

15 Eylül 2022 08:26

T24 Dış Haberler

Spice Girls grubundan Melanie C, yıllar önce İstanbul’da konsere geldiğinde masaj yaptırdığı otelde cinsel tacize uğradığını söyledi.

Gazeteci Elizabeth Day’in “How to Fail” podcast’ine katılan Spice Girls grubunda “Melanie C” olarak bilinen Melanie Chisholm, otobiyografisi Who I Am’i anlattı. 

1997’de ilk konserleri için Türkiye’ye gelen Spice Girls grubundan Melanie C,İstanbul’da yaşadığı tacizi anlattı.

“İstanbul’daydık, iki gösterimiz vardı. Daha önce hiç tam uzunlukta bir konser vermemiştik bu nedenle tabii ki haftalardır prova yapıyorduk” diyen Melanie C, şöyle devam etti:

“İlk Spice Girls konseri için oradaydık ve kendimi otelde bir masajla rahatlatmak istedim. Masaj sırasında yaşadıklarımı o an içime gömdüm çünkü odaklanmam gereken başka şeyler vardı. Olay yaratmak istemedim ama aynı zamanda bununla uğramak istemedim. Yıllarca içime gömdüm” 

Melanie C, İstanbul’da yaşadığı tacizin, yıllar sonra otobiyografisini yazdığı sırada rüyasına girdiğini söyledi. 

Melanie C, “Bir cinsel saldırı olarak, ağır olmayan bir şekilde gerçekleşti diyebilirim ancak ihlal edilmiş, kırılgan, utanmış hissettim.” dedi. 

Melanie C’nin otobiyografi kitabında Spice Girls maceralarının yanı sıra vücuduyla ilgili yaşadığı güvensizlikler, ruh sağlığı sorunları da yer alacak.