Kültür-Sanat

Sina Koloğlu: Svitolina'nın söyledikleri şaşırttı!

''Ev ahalisi canlı yayında, bir televizyon kanalında bu cümleyi duyunca şaşırdı tabii ki''

13 Temmuz 2023 11:50

Gazeteci-müzisyen Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından ''Wimbledon ekran yorumları üzerine'' başlıklı bir paylaşımda bulundu.

Koloğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Svitolina'nın söyledikleri şaşırttı!

Ukraynalı tenisçi Svitolina bu sene Wimbledon'a özel davet ile geldi. Dünya bir numarası İga Swiatek’i eledi. Büyük sürprizdi. Zorlu maçın ardından #Wimbledon klasiği kısa söyleşi gerçekleşti. Sunucu mealen zorlu karşılaşmadan sonra ilk yapacağını sordu. Svitolina'nın sözlerini spikerimiz çevirdi; 'Şimdi gidip bir bira içeceğim'. Ev ahalisi canlı yayında, bir televizyon kanalında bu cümleyi duyunca şaşırdı tabii ki. İçkilerin buzlandığı ve de biplendiği bir ekrana alıştıralı epey zaman olmuştu!

Bu maçı bitiremez dedi 3 saat sürdü!

Polonyalı Iga Swiatek ile İsveçli Belinda Bencic maçı TRT Spor Yıldız'daydı. Maçı Cüneyt Kıran yorumladı. Hemen belirteyim; her iki yorumcu da gerçekten (Mehmet Sevinç diğer yorumcumuz) çok geniş bilgi birikimine sahipler. Hatta fazla bile anlatıyorlar diyebilirim. Ve fakat bu maçın başlarında yorumcumuz Cüneyt Kıran, Bencic'e hiç şans vermiyordu. 'Dayanamaz' dedi hatta. Bencic yenildi ama maç 3 saat 2 dakika sürdü. Epey dayandı yani!