Gündem

Silahlı kavgada kadını "kalkan" olarak kullandı!

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı

23 Ocak 2024 06:37

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga sırasında ateş eden şüpheli sokaktaki kadını kalkan olarak kullandı. 

Dün saat 18.00 sıralarında Adalet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre B.M., kimliği henüz öğrenilemeyen kişi ile sokakta tartışmaya başladı. İkili arasındaki gerginliğin artması sonucu silahlı kavgaya döndü.

Bu sırada B.M., kimliği öğrenilemeyen kişinin tabanca ile açtığı ateş sonucunda bacağından vuruldu. Olayı gerçekleştiren şüpheli kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Hastanede tedaviye alınan B.M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı.

Kalkan olarak kadını kullandı

Öte yandan B.M. ile kimliği öğrenilemeyen şüpheli arasında yaşanan silahlı kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, B.M. elindeki ruhsatsız tabanca ile koşarken, bir kadın ikili arasında kaldı. Kadını kalkan olarak kullanan şüpheli ise bu sırada B.M.'yi vurmaya çalışıyor.

Yaşanan arbede sırasında, şüpheli B.M.'yi tabanca ile bacağından vuruyor. Talihsiz kadın ile B.M. yere düşerken, şüpheli olay yerinden kaçıyor.