Magazin

Serdar Ortaç'tan Chloe'ye çöp poşeti intikamı: Olayların perde arkası

19 Ağustos 2023 11:14

Serdar Ortaç'ın 4 yıl önce boşandığı eski eşi Chloe hakkında söylediği sözler gündem olmuştu. İkilinin arasında "çöp poşeti" olayı ortaya çıktı.

Ortaç eski eşi Chloe hakkında; “Eski karıma tüm ipleri verdim. Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye…” sözleriyle büyük tepki toplamıştı. Chloe ise bu sözlere karşılık, "Türkçem yetseydi çok şey söylerdim, ama yetmiyor işte” demişti.

Çöp poşetli intikam

Müge Dağıstanlı, olayın perde arkasını anlattı. 10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre:

"Evlilikleri süresince Chloe’yi lüks hediyelere boğduğu iddia edilen popçu, 2019’da boşanırken 700 bin lira tazminat ödemeyi kabul etmişti. Bunu da dört taksite bağladı. Ancak ödemeler gecikince Chloe, Ortaç'ın kumar borcu nedeniyle elinde kalan tek evine haciz koydurdu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. O güne kadar eski eşini öven Ortaç, hacizden sonra Chloe’ye düşman kesildi. Ve eski eşten ‘çöp poşetli bir öç’ aldı. Magazin dünyasının efsaneleri arasında yer alan olay şöyle gelişti:

Chloe evde kalan lüks markalara ait kıyafet, çanta, takı, kozmetik ne varsa almak istedi. Serdar Ortaç değerli eşyaların hepsini çöp poşetlerine koydu. Şoförüne “İstanbul’u dolaş. Bunları gecekondu
mahallelerindeki gençlere dağıt” dedi. Yedi poşet eşyası beş altı mahalleye dağıtılan Chloe olayı duyunca kriz geçirdi."