Spor

Şenol Güneş'in "gelmek istiyor" dediği Talisca'dan yanıt: Sözleşmemi uzattım, ayrılmaya niyetim yok

08 Ağustos 2023 06:48

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi" dediği Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca,  Al Nassr'dan ayrılmaya niyeti olmadığını belirtti.

Al Nassr'dan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Talisca konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Güneş, Talisca ile görüştüğünü belirterek, "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon eurodan aşağı değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey" ifadelerini kullandı.

"Burada çok mutluyum, ayrılmaya niyetim yok"

Al Nassr'ın tecrübeli on numarası Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Suudi Arabistan temsilcisinde mutlu olduğunu dile getirdi. Talisca, paylaşımına, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. Al Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum" notunu düştü.

Talisca, yeni sezona formda başladı. 29 yaşındaki on numara, Arap Kulüpler Şampiyonası'nda dört müsabakada forma şansı buldu.

Talisca, bu müsabakalarda bir gol atma başarısı gösterdi. Talisca, bu mücadelelerde takım arkadaşlarına iki  gol pası verdi.