Spor

Selçuk İnan: Bir şeye inanmıyorsam, peşinden gitmem

11 Mart 2024 23:22

Trendyol Süper Lig'in 29. haftsında Gaziantep FK sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-0 yendi. Maçın ardından konuşan Selçuk İnan, "Bir şeye inanmıyorsam, peşinden gitmem zaten" dedi.

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan ve futbolcuları beIN SPORTS mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Selçun İnan yaptığı açıklamada, "Çok kritik bir zamanda geldik. Ama ben kendime inanıyordum. Başkanımızla ilk kez görüştüğümüzde, "Bir şeye inanmıyorsam, peşinden gitmem zaten" dedim. Ama oyuncuların bu kadar çabuk şekilde bize ilgiyi, alakayı, öz veriyi göstereceklerini beklemiyorduk. İnanılmaz katıldılar, hemen inandılar. Bizi çok sevdiler ama daha bitmedi. Onlar da bunun farkında. Amacımız ligde kalmak. Bunun için ne gerekiyorsa hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ev sahibi ekipte golleri atan Dragus ve Sorescu, şunları söyledi:

Denis Dragus: "Bu galibiyet için çok mutluyum. Yeni hocamız için de iyi bir başlangıç oldu. Biz takım olarak iyi yoldayız. Şehir, başkanımız ve herkes için iyi bir akşam oldu"

Deian Sorescu: "Şunu söylemek istiyorum, önemli bir galibiyet aldık. Çok mutluyum. Aynı seviyeyi korumamız gerekiyor önümüzdeki maçlarda. Aynı mücadeleyi kalan maçlarda da sürdürmemiz gerekiyor"