Magazin

Şanışer ve MaNga grubunun gitaristi Yağmur Sarıgül arasında gerginlik: "Ucuz sansasyona dayalı PR çalışması!"

"MaNga'nın solisti TOGG deneme sürüşü yaparken, Duman’dan böyle kral hareketler görmek güzel"

08 Kasım 2022 18:41

'Şanışer' mahlasıyla bilinen Sarp Palaur ve MaNga grubunun gitaristi Yağmur Sarıgül arasında gerginlik yaşandı. Geçen günlerde Harbiye’de sahne alan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının izinsiz bir şekilde AKP etkinliklerinde kullanılmasına tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir haberi alıntılayan Şanışer, "Manganın solisti Togg deneme sürüşü yaparken Duman’dan böyle kral hareketler görmek güzel" dedi. Şanışer'in paylaşımına tepki gösteren Yağmur Sarıgül, "İnsanları bölüp kutuplaşmayı bırakın artık, buradan bıt bıt bıt yazmakla, yüzüne baktığın meslektaşlarını saçma sapan benzetmelerle kefeye koymakla muhalif olunmuyor. Böyle davranınca ucuz sansasyona dayalı PR çalışması gibi tınlıyor yapılan eleştiri" ifadelerini kullandı. 

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, AKP etkinliğinde 'Senden Daha Güzel' şarkısının kullanmasına tepki gösterdi. Tangöze, Harbiye'deki konserlerinde, "Sayın Cumhurbaşkanımız, statlarda geziyor işte böyle Z kuşağı için… Onun da haberi yok yani, arkadan ‘Senden daha güzel'i veriyorlar. O ne yapsın, bilmiyor canım. Birileri de çıkıp diyor ki, Duman parçasını vermiş falan filan… Bize soran olmadı arkadaşlar ben o kadarını söyleyeyim size. Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız artık" dedi. 

"MaNga'nın solisti TOGG deneme sürüşü yaparken, Duman’dan böyle kral hareketler görmek güzel"

Konuyla ilgili bir haberi alıntılayan Şanışer, "MaNga'nın solisti TOGG deneme sürüşü yaparken, Duman’dan böyle kral hareketler görmek güzel" dedi. 

Şanışer'in bu paylaşımına Yağmur Sarıgül’den yanıt geldi. Sarıgül, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Aferin, evet Duman daha kral grup. MaNga kötü grup, TOGG'a binmiş. 1+1 =2, Ali topu at. 

İnsanları bölüp kutuplaşmayı bırakın artık, buradan bıt bıt bıt yazmakla, yüzüne baktığın meslektaşlarını saçma sapan benzetmelerle kefeye koymakla muhalif olunmuyor. Böyle davranınca ucuz sansasyona dayalı PR çalışması gibi tınlıyor yapılan eleştiri. Ayıp ettin.”   

Bunun üzerine Şanışer, MaNga'nın solisti Ferman Akgül’ün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "TOGG sürüşü yapınca AKP’li olmuyorsun, eyvallah. Böyle bir fotoğrafın varsa AKP’li oluyor musun? Yetiyor mu?" dedi. 

"Magazin,pr, sataş abilerine bakalım"

Yağmur Sarıgül ise ”Vay arkadaş, 'abilerim' de, 3-4 konser açılışımızı yap; sevelim, genç yetenekler diye destekleyelim her platformda. Sonra bu genç yetenek bir önceki mesajında attığı mesajın altına istediği desteği alamadı diye ikinciyi yapıştır. Magazin, PR, sataş abilerine bakalım” açıklamasını yaptı. 

TIKLAYIN | Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’den AKP’ye tepki: Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız