Spor

Real Madrid'in Arda Güler için 2024 planı

Takım arkadaşları Noel tatilindeyken antrenmanlara erken başlayan genç futbolcu, son olarak 1.5 ay önce sağ bacağından yaşadığı sakatlığını da geride bıraktı

31 Aralık 2023 15:43

Sakatlığını atlatan Arda Güler, yılın sonra antrenmanında takımla birlikte çalıştı ve Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin güvenini kazandı. Arda Güler için yeni yılda Real Madrid formasıyla ilk maç çok yakın.

Real Madrid'e transfer olduğu geçtiğimiz yazdan bu yana üst üste sakatlıklar yaşayan ve henüz İspanyol takımında maça çıkamayan Arda Güler'den sevindirici haber geldi.

Marca'nın haberine göre; Real Madrid teknik heyeti, Arda'nın iyileşmesinin son aşamasına geldiğine artık emin.

Takım arkadaşları Noel tatilindeyken antrenmanlara erken başlayan genç futbolcu, son olarak 1.5 ay önce sağ bacağından yaşadığı sakatlığını da geride bıraktı.

Real'in son antrenmanına katılan Türk oyuncu, idman boyunca takımla birlikte çalıştı.

Arda ayrıca Real Madrid'in kondisyoneri Antonio Pintus'un yönetiminde Carvajal, Rodrygo ve Vinicius'un da katıldığı özel bir çalışmayla iyileşme sürecini tamamladı.

Haberde, Arda Güler'in Real formasıyla ilk maçına çıkmaya her zamankinden daha da yakın olduğu belirtildi. İspanyol takımında bunun için hedef 2024'ün ilk maçı...

Bir aksilik olmazsa 18 yaşındaki futbolcunun, 3 Ocak Çarşamba günü Santiago Bernabeu'da oynanacak olan Mallorca maçında son dakikalarda da olsa forma giymesi bekleniyor.

Planlamaya göre Arda, 6 Ocak'ta İspanya 4. Lig takımı Arandina'ya karşı oynanacak Kral Kupası maçında ise daha fazla sahada kalacak. (NTV Spor)