Dünya

Playboy modelinden Leonardo Di Caprio itirafı: Cinsel ilişki sırasında kulaklık takıyor

01 Mart 2024 12:33

T24 Dış Haberler

22 yaşındaki Playboy modeli Hieke Konings, Los Angeles'ta yalnızca özel davetlilerin girebildiği bir gece kulübünde 49 yaşındaki Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio ile öpüştüğünü söyledi. 

Konings şöyle konuştu: "Onu orada siyah kapüşonlusu ve siyah şapkasıyla otururken gördüm ve göz teması kurduk. Ardından kendisinin menajeri yanıma gelerek "Leo seninle konuşmak istiyor" dedi"

Oyuncunun "çok tuhaf ve yaşlı" olduğunu da sözlerine ekleyen genç model, ikilinin öpüştüğünü ancak öpüşmenin "ortalama" olduğunu söyledi.

Konings, "Kötü değildi ama kesinlikle yaşadığım en iyi şey de değildi. Beni evine davet etti fakat onu geri çevirdim. Gerçekten şok olduğunu gördüm. Onu yeterince tanımadığımı söylediğimde tatlı bir şekilde karşılık verdi. Buna saygı duyarım dedi. Bunun üzerine başka bir kızla ilgilenmeye başladı ve onu evine götürdü." dedi. 

Genç model, Leo'yla birlikte olmamasına rağmen geceyi Leo'yla geçiren birkaç arkadaşının olduğunu ve arkadaşlarının Leo'nun yatak odasında bazı şüpheli tercihleri ​​olduğunu iddia ettiğini söyledi.

Genç model, "Bir arkadaşım, onun sesini duymak istemediği için seks sırasında kulaklıklarını taktığını söyledi. Bir diğeri de aynı sebepten kafasına yastık koyduğunu söyledi" dedi. 

Leonardo Di Caprio, yalnızca 25 yaşın altındaki genç kadınlarla kurduğu birlikteliklerle dikkat çekmişti.