Spor

Pele'nin ölümüyle ilgili iddia: Annesi henüz bilmiyor

01 Ocak 2023 23:25

Brezilyalı futbol efsanesi Pele, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. 20. yüzyılın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Pele'nin 82 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından kız kardeşi Maria Lucia do Nascimento, annesinin gerçeği bilmediğini açıkladı.

Hürriyet gazetesinin ESPN Brezilya kaynaklı haberine göre, 'ya konuşan Pele'nin kız kardeşi Maria Lucia do Nascimento, 100 yaşındaki anneleri Celeste Arantes'in, oğlunun öldüğünü bilmediğini söyledi.

Nascimento, "Annem 100 yaşında. Dünyada olan bitenin çok az farkına varabiliyor. Pele'nin ölümünden sonra konuştuk ama oğlunun öldüğünü bilmiyor. Kendi dünyasında yaşıyor diyebilirim" şeklinde konuştu.

Pele'ye çocukluğundan bu yana aile içerisinde 'Dico' dediklerini anlatan Maria Lucia; "Annemize 'Dico' dediğimde hemen dikkat kesiliyor ve 'Onun için dua edelim' diyor" ifadelerini kullandı.

Kolon kanseri nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü hayatını kaybeden Pele, üç günlük resmi yasın ardından salı günü kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği Santos'un merkezindeki mezarlığa defnedilecek.

TIKLAYIN | Futbol efsanesi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti