Gündem

Oyuncu Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında

"Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin"

07 Şubat 2023 17:16

“Benim de akrabalarım göçük altında" diyen oyuncu Mert Fırat, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolileri hazırladı.

Fırat, Instagram hesabından, "Aynı acıları paylaştığımız şu günlerde @ihtiyacharitasiofficial ve tüm sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz destek çok değerli. Maalesef hepimizin yakınları farklı illerde depremden etkilendi. Kimi bulunduğu illerden kimi afet bölgesinden destek vermeye çalışıyor. Afet haberini aldığımızda yola çıktık. Benim de akrabalarım göçük altında ve bizler de buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz. Koordinasyon ve operasyon yaparken, yardımın doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefindeyiz" ifadesini kullandı. 

Fırat, şunları kaydetti: 

"Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin. Sizler bizim enerji kaynağımızsınız. Her birinizin derdi bizim de derdimiz. Gücümüz ve kuvvetimiz hiç tükenmesin! Bugün DasDas’ta bizlerle olup, bölgeden gelen ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan ihtiyaç listelerini karşılamada ve paketlemede desteği geçen herkese çok teşekkür ederiz."