Dünya

New York'ta okula yürüyen kız çocuğu, yolda kopmuş kol buldu

05 Mart 2024 08:35

T24 Dış Haberler

ABD'de, New York'un Long Island bölgesinde okula yürüyen bir kız çocuğu, yol kenarında kopmuş bir kol buldu. Yetkililer, bölgede arama yapan polisin yakınlarda başka bir kol ve cesetsiz bir bacak bulduğunu söyledi.

Suffolk İlçe Polisi, kızın, Southards Gölet Parkı yakınındaki yol üzerinde kopmuş bir kol gördüğünü ve babasını aradığını, babasının da 911'i aradığını söyledi.

Olay yerine getirilen bir polis köpeği, kolun bulunduğu yere yakın bir mesafede bir kol daha buldu ve parkın ilerleyen kısımlarında bir yaprak yığınının içinde kopmuş bir bacak da ortaya çıkarıldı.

Polis, iki kolun bir erkeğe ait olduğunu belirtti. 

Yetkililer CBS New York'a olayın cinayet olarak değerlendirildiğini açıklarken, mahalle ve çevresine uyarı bantları asıldı.

Bölgede ikamet eden Nicole Bonsignore, “Çok korkutucu. Eve çok yakın. Bütün çocuklarım burada okula gidiyor" dedi. 

Babylon Okul Bölgesi müfettişi, “Öğrencilerimizin güvenliği ve ruh sağlığı bir numaralı önceliğimizdir ve bu olayın öğrencilerimiz arasında, özellikle de bu durumdan doğrudan etkilenen öğrencimiz için aşırı kaygıya neden olduğunu biliyoruz. Rahatsız edici keşfini bina yönetimimize ve kolluk kuvvetlerine bildirme konusundaki gayretlerinden dolayı öğrencimizi alkışlıyoruz" dedi.