Gündem

Nagehan Alçı açıkladı: Rasim Ozan Kütahyalı ile evlilikleri neden bitti?

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı 13 yıl süren evliliklerini 2023'ün Ekim ayında bitirme kararı almışlardı

03 Şubat 2024 11:34

Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliğini bitiren Nagehan Alçı, neden boşandıklarına ilişkin açıklama yaptı. Eski eşi ile karakterlerinin çok farklı olduğunu ve bir süre sonra ilişkinin kendisini yorduğunu belirten Alçı, boşanma kararının bu sebeple alındığını ifade etti.

Rasim Ozan Kütahyalı ile olan evliliği geçtiğimiz yıl ekim ayında biten Nagehan Alçı, ayrılık sebebine ilişkin konuştu.

Adem Metan'ın YouTube yayınına katılan Alçı, 2010 yılında başlayan evliliğinin neden bittiğini açıkladı. Alçı, Kütahyalı ile karakterlerinin çok farklı olduğunu ve bir süre sonra ilişkinin yorduğunu söyledi.

Alçı, "Karakter olarak çok farklı insanlarız, bir yerden son karı-koca ilişkisinin daha doğru bir modelde olması gerektiğini düşünüyorum çocuklara örnek olması için. Onun kalmadığını düşündük. O yüzden bitirmek daha doğruydu" diye konuştu.

"Doğru bir evlilik miydi" sorusunu yanıtlayan Alçı "Bu çok zor bir soru. Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu, değiliz. Olaylara çok farklı tepkiler verdiğimiz için birbirimizi çok yıpratmış olabiliriz" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

2010 yılında evlenen ikiz çocukları bulunan Habertürk yazarı Nagehan Alçı ve yorumcu yazar Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanmak için aile mahkemesine başvurmuştu. Nagehan Alçı, mahkemeden gizlilik ve yayın yasağı talebinde bulunmuştu.

"4 yıldır ayrılar"

Hürriyet'te yer alan habere göre, dilekçede, “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” denilmişti.