Magazin

Müzisyen Can Tunaboylu'nun kız arkadaşını darp ettiği iddia edildi: 13 gün boyunca kırık kolumla evde tutuldum

"6 ay boyunca sistematik bir şekilde şiddete maruz kaldı"

16 Ekim 2023 10:41

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi, Can Tunaboylu'nun eski kız arkadaşı Aybike Çelik, Tunaboylu tarafından darp edildiğini, 13 gün boyunca evde kırık kol ile tutulduğunu iddia etti.  Tunaboylu ise söz konusu iddiaları reddetti.

Sosyal medyada darp edilmiş fotoğraflarını yayınlayan Çelik, “Arkadaşlar 3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp edildim, 13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor. Paylaşacağım fotoğraflar şahsın bana farklı zamanlarda uyguladığı şiddetlerden. Yaşadığım olay bir kez olmuş bir olay değil, 6 ay boyunca sistematik şiddete maruz kaldım” dedi.

Çelik’in açıklamasına Instagram hesabından yanıt veren Tunaboylu ise, “Şiddet mağduru kadınların haklı mücadelesini suiistimal eden bir vakanın öznelerinden biri olduğum için büyük üzüntü duyuyorum. Yargı süreci sonuçlanıp hakkımdaki iftiralar neticeleninceye dek grup arkadaşlarıma ve bizlerle çalışan kıymetli ekibe zarar vermemek adına bir süre dinlenmek üzere karar aldığımı bilginize sunarım” ifadelerini kullandı.

Grubun solisti Kaan Boşnak da eşi Başak Ceylan Torun tarafından şiddet uygulamakla suçlanıyor.