Spor

Muslera yeni sözleşme için "bekleyin" mesajı verdi

Uruguaylı kalecinin kararını sezon sonu vereceği kaydedildi

17 Şubat 2024 08:38

Galatasaray yönetimi Fernando Muslera'ya yeni kontrat önerdi, Uruguaylı file bekçisi ise adres olarak sezon sonunu gösterdi. 

Sparta Prag maçındaki harika performansı ve son dakikalardaki olağanüstü kurtarışıyla dikkat çeken, Galatasaray kaptarının sezon sonu bitecek sözleşmesi yeniden gündeme geldi.

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, 13 yıldır başarıyla sarı-kırmızılı formayı giyen Uruguaylı eldiven ile görüşerek, "Devam etmeni istiyoruz. Galatasaray’da çok önemli işler başardın. Herkes seni çok seviyor ve performansın da gayet iyi. Birkaç sene daha neden oynamayasın?" dediği öğrenildi.
Timur’un, ek olarak, "Para konusunu da dert etme. İstediğin rakamı sana vereceğiz" ifadelerini kullandığı da belirtildi.

Daha önce, profesyonel kariyerini ülkesinde futbola başladığı kulüp olan Montevideo Wanderers takımında sonlandırma kararı alan 37 yaşındaki eldivenin, Galatasaray’ın teklifine sezon sonuna yakın yanıt vereceği merak konusu oldu.

Türkiye’de ve Galatasaray’da son derece mutlu olduğu belirtilen tecrübeli kalecinin, ailesiyle birlikte karar vereceği ifade edildi.