Gündem

Murat Kurum'dan "gaf" yanıtı: Sosyal medyaya hanım bakıyor

16 Mart 2024 20:05

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Gain TV'de yayımlanan Gör Beni programına katıldı. Kurum, "Sosyal medyaya bakmam. Ekibimiz bakıyor, hanım bakıyor. Onlar söylüyor. Hata yapabiliriz, insanız. Bilerek isteyerek yapmayalım ancak kaldırımda konforlu yürüyeyim, ayağım yere takılmasın dediğiniz zaman da hata yapmazsınız. Biz otoyolda yürüyoruz, arabalar geçiyor. Hız da yapıyorlar. Yeri geliyor zemin kayıyor, yeri geliyor kar yağıyor. Biz buna alışığız. Çok acı. İnsanız hata yapabiliriz. Gaf da yapabiliriz" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Gain TV'de yayımlanan, Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programına katıldı. Kurum, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Sunucu Armağan Çağlayan'ın Murat Kurum'un 8 kilometreyi 8 adımda göstermesini anımsatarak sorduğu gaf sorusu üzerine Kurum, "Sosyal medyaya bakmam. Ekibimiz bakıyor, hanım bakıyor. Onlar söylüyor. Hata yapabiliriz, insanız. Bilerek isteyerek yapmayalım ancak kaldırımda konforlu yürüyeyim, ayağım yere takılmasın dediğiniz zaman da hata yapmazsınız. Biz otoyolda yürüyoruz, arabalar geçiyor. Hız da yapıyorlar. Yeri geliyor zemin kayıyor, yeri geliyor kar yağıyor. Biz buna alışığız. Çok acı. İnsanız hata yapabiliriz. Gaf da yapabiliriz. Beni bu konuda eleştiren CHP'li anlayış. Kendileri gafın daha ötesine geçtiler. Ne oldu peki, biz de siz öyle yaptınız mı demeliyiz?" dedi.