Magazin

Müjdat Gezen açıkladı: Eşim depremde ailesini kaybeden bir çocuğu evlatlık edinecek

25 Nisan 2023 17:38

Sanatçı Müjdat Gezen, katıldığı programda 35 yıllık eşi Leyla Gezen'in çocuk istediğinden bahsetti. Gezen, "Eşim deprem bölgesinde ailesini kaybeden bir çocuğu evlat edinmek başvurdu" diye konuştu.

Sanatçı Müjdat Gezen katıldığı YouTube programı 'Haber Bahane'de açıklamalarda bulundu.

İlk evliliğinden Elif adında bir kızı bulunan Müjdat Gezen "Nasıl bir babasın?" sorusu üzerine "Bunu kızım Elif'e sormak lazım ama söylemlerinde iyi baba olduğumu söylüyor. Kızıma doyamadım çünkü 12 yaşında eşimden boşanınca onlar taşındı. Kızım sonra kendine Amerika'da bir hayat kurdu. Kızım kanser olduğu öğrenince aklımı oynattım. En iyi doktoru bularak kızımı Hollanda'dan getirttim. Kızımı kemoterapi sürecinde yalnız bırakmadım ama yanında olmamam gerekiyormuş. Onun çektiği azabı görünce aklımı oynatıyordum. Kızım için en iyi doktoru buldum ve göğsünü aldılar" dedi.

35 yıl önce Leyla Turgut ile evlenen Müjdat Gezen, eşiyle birlikte evlat edinme kararı aldıklarını açıkladı. Deprem bölgesinde ailesini kaybeden bir çocuğu evlat edinmek istediklerini belirten Gezen, evlat edinme başvurusunun eşinin tarafından yapıldığını söyledi.