Magazin

Mehmet Aslantuğ'dan eski eşi Arzum Onan'a romantik doğum günü kutlaması

01 Kasım 2023 13:15

Yaklaşık 6 ay önce 27 yıllık evliliklerini bitiren Arzum Onan -Mehmet Aslantuğ çiftinden Onan, 31 Ekim'de 50 yaşına bastı. Aslantuğ da eski eşinin doğum gününü bir şiirle kutladı.

Magazin dünyasının örnek çitleri arasında gösterilen 1996 yılından bu yana beraberlikleri olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 29 Mayıs'ta anlaşmalı olarak boşanmış ve ikili adliyeden el ele çıkmıştı.

"Ben terk etmedim"

Boşanmanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mehmet Aslantuğ "Biricik sevgili Arzum’u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim. Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum" demişti.

Ünlü oyuncu, sözlerine "Ben de... Pek kolay olmasa da... Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim: 'Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara.' Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın, kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak" diye devam etmişti.

"İyi ki doğdun güzel kız"

Aslantuğ, eski eşi Arzum Onan'ın 50. yaş gününde romantik bir paylaşımla kutladı. Onan için bir şiir yazan Mehmet Aslantuğ, şiirini seslendirdiği bir video paylaştı.

Aslantuğ hazırladığı videoyu "Kaptanın Seyir Defteri... İyi ki doğdun güzel kız. Bir Ekim sabahı kadınlarına da güneş gibi parlayan 100. yıldaki 50. yaş gününe, son ekim sabahına hoş geldin" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Onan kayıtsız kalmadı

Arzum Onan da eski eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamadı ve "Ah ağlarım" yorumunda bulundu.