Spor

Marca: Barcelona ve Real Madrid, Arda Güler için savaşta

01 Temmuz 2023 09:00

T24 Dış Haberler

İspanya'nın devlerinin Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki 10 numarası Arda Güler'i almak için giriştiği yarış, İspanyol basınının manşetlerinde yer bulmaya devam ediyor. 

İspanyol spor basınının önde gelen gazetelerinden Marca, Güler transferiyle ilgili son gelişmeleri bildiren haberine "Barça ve Real Madrid, Güler için savaşta" başlığını attı. 

Haberde iki İspanyol devinin de Güler'e imza yapmak için çok baskı yaptığı ve kısa süre içinde belirleyici gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi. 

Marca, Barcelona'nın mali sıkıntılar nedeniyle transferi 2024 sezonunda gerçekleşecek şekilde düşündüğünü belirtti. Haberde Marca, Güler'i "Futbolda çığır açması beklenen oyuncu" olarak nitelendirdi. Haberde Barcelona'nın Sportif Direktörü Deco'nun, transfer için bu hafta İstanbul'a gittiği hatırlatıldı.

Marca, Real Madrid'in de Güler'e gençleşme hareketinin bir parçası olarak imza attırmak istediğini yazdı.

Öte yandan İspanyol gazetesinin sitesinde, Güler'in hangi takıma gideceği ile ilgili de bir anket başlatıldı. 53 binden fazla insanın katıldığı ankette katılımcıların yüzde 50'si Güler'in Madrid'e, yüzde 37'si Barcelona'ya, yüzde 13'ü is başka bir takıma imza atacaklarını düşündüklerini belirtti.