Magazin

Manchester City yıldızı Kyle Walker'ın şaşırtan itirafı: "Eşimi aldattım, çok pişmanım"

30 Ocak 2024 10:02

T24 Magazin

2022-2023 senesinde 'treble' kazanarak futbol tarihine geçen Manchester City’nin sağ beki 33 yaşındaki Kyle Walker, verdiği röportajda ailesini kaybetmenin acısını anlatarak suçlanacak tek kişinin kendisi olduğunu kabul ettiğini söyledi.

Röportajda eşi Annie Kilner hakkında "ruh eşim" diye konuşan Walker, model Lauryn Goodman'dan dünyaya gelen çocuğu nedeniyle evliliğinin bitişini atlatmaya çalıştığını söyledi. 

The Sun'a konuşan Walker, “Yaptığım şey korkunç ve tüm sorumluluğu üstleniyorum. Aptalca seçimler yaptım ve saçma sapan kararlar verdim. Annie'nin neler yaşadığını düşünemiyorum. Onunla konuşmaya çalıştım ama ikimiz de acı içindeyiz. Onu sevmesi, yanında olması gereken adam ona bunları yaşattı. Bu zorlu süreçte sadece uyumak istediğim günler oldu. Tüm suçlu benim. Farkında olduğum sorumluluklarım var. Yaptıklarım birçok insanın acı çekmesine neden oldu. Hatalarımı üstleneceğim." dedi. 

Walker, "Kamuya mal olmuş bir kişi olduğumu ve yaptıklarımın yankılarının süreceğini biliyorum. Konunun medyada yayınlanmasının da pek faydası olmadı. En azından kendimi açıklayabileceğim, karımın ve çocuklarımın ihtiyaç duydukları ve hak ettikleri mahremiyete sahip olmalarını sağlamak umuduyla şimdi konuşmayı seçtim. 17 yaşında Annie ile tanıştığımda özel hayatımın bu hale geleceğini hiç düşünmemiştim. Altı çocuk babası olacağımı hiç düşünmezdim. Futbolda, başaracağımı düşündüğümden çok daha fazlasını başardım ama hayattaki "ruh eşim" olduğuna inandığım kişiyi incitmiş olmak bana çok acı verdi. Bu kadar sevdiğim birine nasıl zarar verebilirim diye kendime soruyorum. Ben bir insanım ve saha içinde ve saha dışında hatalar yaptım" diye ekledi. 

Kyle, Lauryn'i 20'li yaşlarının başından beri tanıdığını söylerken, modelin iddialarına rağmen hiçbir zaman kendisiyle bir ilişkisi olmadığı konusunda ısrar etti. Lauryn, Nisan 2020'de Kyle ile ikinci çocuklarını dünyaya getirdi. Haber çıkmadan önce Kyle, antrenman sahasından Annie'yi arayıp tek gecelik bir ilişki yaşadığını itiraf ettiğini anlattı. 

Annie, Kyle Walker'ın üç çocuğunun annesi ve şu an dördüncüsünü bekliyor.