Kültür-Sanat

Lily-Rose Depp ve The Weeknd'li ''The Idol'' dizisinden ilk fragman

Dizi, HBO ekranlarından izleyici ile buluşacak

19 Temmuz 2022 11:05

Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levison'ın The Weeknd'li yeni dizisi The Idol'dan teaser yayınlandı. The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrollerini üstlendiği dizi, HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Box Office'in haberine göre, modern zaman tarikat lideri olan bir kişisel gelişim gurusunun Jocelyn adındaki yükselen bir pop yıldızıyla karmaşık bir ilişkiye girmesiyle yaşananları konu alan The Idol'da, daha önce Uncut Gems ile seyircinin karşısına çıkan The Weeknd ve Lily-Rose Depp başrolleri üstlenirken Troye Sivan, Suzanna Son, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga ve Anne Heche gibi isimler onlara eşlik ediyor.

American Dad dizisinde de yer almıştı

The Weeknd, 2020 yılında ''American Dad!'' dizisinin ''A Starboy is Born'' isimli bölümünü kaleme almış ve kendisini canlandırmak üzere dâhil olduğu bu bölümün seslendirme kadrosunda yer almıştı. The Weeknd, Safdie Kardeşler’in Adam Sandler’lı Netflix filmi Uncut Gems ile seyirci karşısına çıkmıştı. Lily-Rose Depp ise son olarak bilim-kurgu filmi Voyagers ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Yayın tarihi henüz net olarak açıklanmayan dizinin ilk sezonunun 6 bölümden oluşması bekleniyor.

İşte yayınlanan o fragman: