Spor

Lazio taraftarlarından Ciro Immobile'ye saldırı!

16 Mart 2024 17:55

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'un kaptanı Ciro Immobile, oğlunun okulunun önünde bazı taraftarların sözlü ve fiziksel saldırına uğradı.

İtalya'da son dönemde istediği performansı sergileyemeyen ve teknik direktör Maurizio Sarri ile yollarını ayıran Lazio'da sular durulmuyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, takımın kaptanı Ciro Immobile'nin, bazı taraftarlar tarafından Sarri'nin gönderilmesinden sorumlu tutulduğu ifade edildi.

Saldırıya uğradı

34 yaşındaki futbolcunun, 4 yaşındaki oğlunun okulunun önünde bazı taraftarların fiziksel ve sözlü saldırısına uğradığı belirtildi. Immobile'nin eşi ve çocuğunun da bu olaya tanık olduğu aktarıldı.

Immobile'nin yaşanan olay sonrası, sorumluların cezalandırılması için avukatlarına talimat verdiği kaydedildi.

Başkanın açıklaması gündem oldu

Öte yandan Immobile'nin yaşadığı bu olayın ardından Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, yıldız futbolcusu için yaptığı açıklama gündem oldu. Lotito, "Bu benim her gün başıma geliyor. 20 yıldır korumayla yaşıyorum. Cep telefonumu alsanız bana ve aileme yönelik binlerce ölüm tehdidi bulursunuz. Yine de bu kadar yaygara koparmıyorum. Tek söyleyeceğim bu" ifadelerini kullandı.