Spor

Kylian Mbappe'nin hayal kırıklığı: Real Madrid'in teklifini düşük buldu!

13 Şubat 2024 14:41

PSG ile olan sözleşmesini uzatmayacağını duyuran Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile olan yakın flörtünde henüz resmi girişimler başlatılmadı. Yeni transfer döneminde İspanya'ya gitmek istediği bilinen Mbappe, Real Madrid'in mevcut teklifini düşük buldu.

Yaz transfer sezonunda geleceği en çok konuşulan futbolcular arasında yer alan Kylian Mbappe'nin durumu henüz netlik kazanmış değil.

PSG ile olan sözleşmesini uzatmayacağını duyuran ünlü futbolcu, Real Madrid ile görüşmelerine devam etmekle birlikte, İspanyol kulübüyle henüz bir anlaşma sağlayabilmiş değil.

The Athletic'te yer alan bir habere göre; Mbappe ve Real Madrid arasındaki ekonomik anlaşmazlıklar transferde ilerleme kaydedilmesine engel oluyor.

Kararsız kaldı

Raporda, Real Madrid'in Kylian Mbappe'ye yaptığı teklifin önceki tekliflere kıyasla daha düşük olduğu ve futbolcunun kararsız kaldığı belirtildi. Real Madrid tarafından yapılan teklifin Mbappe tarafından düşük bulunmasına karşın, yıldız oyuncunun kulüpte en yüksek maaşı alacak kişi olacağı ifade edildi. Şu anda İspanyol kulübünde en yüksek maaşı, yıllık 24.3 milyon euro ile Toni Kross alıyor.

Resmi pazarlıklar için sezon sonu bekleniyor olsa da Mbappe düşük kalan transfer teklifi için hayal kırıklığı yaşamış durumda.

Paris Saint Germain formasıyla bu sezon 29 maça çıkan Kylian Mbappe, 30 gol attı. Mbappe, bu maçlarda 7 asist yapmayı başardı.