Spor

Krunic ile 3 yıllık anlaşma iddiası

05 Aralık 2023 10:20

Fenerbahçe'nin Rade Krunic'in transferi için Edin Dzeko'yu devreye soktuğu ve Milan'ın orta saha oyuncusu ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

6 numara takviyesi için sezon başında çok sayıda oyuncu ile görüşen Kanarya, takviye yapamadan transferi kapatmıştı. Görüşülen isimlerin başında da Milan'ın Boşnak oyuncusu Rade Krunic geliyordu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 30 yaşındaki orta saha için Milan 10 milyon Euro istedi ve İtalyan ekibi geri adım atmayınca Fenerbahçe de frene bastı. Ancak bu sevgi daha bitmedi.

1.84 boyundaki oyuncu, milli takımda kaptanlığını yapan Edin Dzeko'nun yoğun markajı altında kaldı. İtalyan basınına göre Krunic, Dzeko ile sık sık telefonda görüşürken F.Bahçe hayranlığı daha da arttı.

Bu sezon 14 maçta kadroya girip 10 kez ilk 11'de yer bulan deneyimli isim, yeni bir serüvene yelken açmak için bavullarını da hazırlamaya başladı.

F.Bahçe ile 3 yıllığına anlaşıp her sezon 2 milyon Euro'yu kabul eden Krunic, Milan 5 milyon Euro'ya inerse F.Bahçeli olacak.