Gündem

KPSS Ortaöğretim geç başvuruları ne zaman, başvuru nasıl ve nereden yapılır?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022-KPSS Ortaöğretim geç başvuru takvimiyle birlikte, başvurularını yapmayan adaylara son fırsat verildi. adaylar, KPSS Ortaöğretim geç başvuru tarihlerini ve başvuru ekranını merak etti. Peki, KPSS Ortaöğretim geç başvuruları ne zaman, başvuru nasıl ve nereden yapılır?

16 Eylül 2022 12:53

ÖSYM tarafından kasım ayında yapılacak olan KPSS Ortaöğretim sınavı için bekleyiş devam ediyor. 1-13 Eylül tarihleri arasında tamamlanan KPSS ortaöğretim başvurularının ardından, KPSS geç başvuru tarihleri de açıklandı. Açıklamanın ardından başvuru yapmak isteyen adaylar, KPSS Ortaöğretim geç başvuru tarihlerini ve başvuru ekranını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS Ortaöğretim geç başvuruları ne zaman, başvuru nasıl ve nereden yapılır?

KPSS Ortaöğretim geç başvuruları ne zaman?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022-KPSS Ortaöğretim geç başvuru takvimiyle birlikte, başvurularını yapmayan adaylara son fırsat verildi.

Buna göre; KPSS ortaöğretim geç başvuruları 21-22 Eylül tarihlerinde alınacak. Başvuruları 22 Eylül akşamı 23.59'da son bulacak.

KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 KPSS sınav takvimi sonrasında KPSS ortaöğretim sınavı tarihi açıklandı.

Buna göre; sınav 6 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak.

KPSS Ortaöğretim geç başvuru nasıl ve nereden yapılır?

Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecekler.