Gündem

KPSS ön lisans temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) KPSS ön lisans düzenlendi. Sınavın bitiminin ardından KPSS ön lisans Türkiye genelinde gündeme geldi. Sınava giren adaylar, KPSS ön lisans hakkında detayları merak etti. KPSS ön lisans temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı ile ilgili bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, KPSS ön lisans temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı?

09 Ekim 2022 13:31

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans oturumu Türkiye genelinde sona erdi. Sınavın gerçekleşmesinin ardından sınavın hakkında detaylar merak edildi. KPSS ön lisans temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı da araştırılmaya başlandı. Saat 10.15'te başlayan KPSS ön lisans sınavında, adaylara genel yetenek ve genel kültür testlerinden toplam 120 soruyu yanıtlamaları için 130 dakika süre verildi. Peki, KPSS ön lisans temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı?

Sınav sonuçları 3 Kasım'da açıklanacak.

Bugün gerçekleşen KPSS Ön Lisans Sınavı’na ait (2022-KPSS Ön Lisans) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarının yüzde 10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açıldı.

KPSS ÖN LİSANS TEMEL SORU KİTAPÇIĞI