Gündem

Konya'da otomobil otobüs durağında bekleyenlere çarptı: 4 ölü, 5 yaralı

Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor

19 Mart 2024 11:39

Kaza, saat 09.30 sıralarında Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

Seyir halinde olan otomobil, sürücü Bekir Taşkın'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Otomobilde Bahariye Taşkın, ve Bahriye Taşkın'ın da olduğu belirlendi.

Otomobil şarampole inip dururken, durakta bekleyenlerden 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, sürücüyle birlikte 6 kişi de yaralandı. İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılardan 3'ü ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne, 2'si Konya Numune Hastanesi'ne, 1'i de Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti

Kazada otobüs durağında bekleyen Morda Gül Tutgak (54) ile akrabaları Elif Gül (42) ve Dudu Gül’ün (33) olay yerinde, Nergiz Gül’ün ise (48) kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Yaralanan sürücü Bekir Taşkın ile yanındaki Bahriye Taşkın (43) ve Ümmihan Taşkın (16) ile durakta bekleyen Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Sürücü Bülent Taşkın’ın epilepsi hastası olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)