Magazin

Kızının darp edildiğini söylemişti; Defne Samyeli ve kızı Deren'e konuşma yasağı

15 Temmuz 2023 09:20

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu’ya şiddet uyguladığı öne sürülen iş insanı Emircan Şahin, baskıya maruz kaldığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Şahin, Defne Samyeli ve Derin Talu hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırdı.

Samyeli, küçük kızı Derin Talu’nun, eski sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulayarak, “Haberler doğrudur. Ailemizi çok derinden sarsan bu olay sonrası bir anne olarak benim için en önemlisi çocuğumun psikolojik ve fiziksel sağlığı. Şiddetin her türlüsü tolere edilemez” demişti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Emircan Şahin, Samyeli'nin açıklamasının aksine asıl kendisinin baskıya maruz kaldığını iddia etti. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Şahin, Defne Samyeli ile Derin Talu hakkında korunma talebinde bulundu.

Psikolojik şiddet uygulamıştır 

Emircan Şahin’in avukatı Harika Kocacık, “Müvekkile ağır hakaretler eden Derin Talu, gerçekdışı ithamlarda 3. kişilerin önünde itibarını zedelemiş ve psikolojik şiddet uygulamıştır” dedi.

Mahkeme, Defne Samyeli ile kızı Derin Talu’ya 1 ay konuşmama kararı verdi. Karara aykırı davranırlarsa "zorlama hapsine" tabi tutulacaklar.

"İşkence düzeyindeydi"

Mahkemenin kararına itiraz eden Derin Talu, “Emircan Şahin’in bu şiddeti, sıradan bir şiddet eylemi olmayıp müvekkile saldırılıp adeta ‘işkence’ düzeyine varacak nitelikte zincirleme olarak darp eylemidir. Emircan Şahin, sözde mağduriyet yaratmaya çalışmaktadır. İddiaları asılsızdır" ifadelerini kullandı. 

TIKLAYIN-Kızı Derin Talu darbedilmişti; Defne Samyeli'den yeni açıklama