Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin 'Ömer'i Barış Kılıç: Gerçekte Kıvılcım gibi bir kadınla beraber olamam

09 Ekim 2023 13:52

Her hafta en çok izlenen diziler arasında yer alan “Kızılcık Şerbeti”nde "Ömer" karakterini oynayan Barış Kılıç, dizideki partneri Kıvılcım ile ilgili, “Ben normal hayatta bu kadar keskin duruşu olan bir kadınla beraber olamam” yorumunu yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin birinci sezonundaki final sahnesiyle ilgili konuşan Evrim Alasya, “O sahne zordu. Sakinleştirici içerek oynadım. İlk defa böyle bir sahne çektim. Emin olamadım başıma gelecek olanlara… Gerginliğim o sahnede ekranlara da yansımış” dedi.

Ömer’in dizide “ideal erkek” oluşuyla ilgili soruya Evrim Alasya, şöyle yanıt verdi:

“İnsan olarak bu kadar mükemmel bir erkeğin gerçekte yaşıyor olması mümkün. Senaristimiz Melis hanıma (Melis Civelek) sorduğumda, ‘Var ki yazıyorum’ demişti”…

İki ünlü oyuncu Ömür Sabuncuoğlu’nun “Kızılcık Şerbeti”nin ideal çifti olarak tanımlanan Ömer-Kıvılcım aşkının akıbetinin ne olacağını sorusuna “Kızılcık Şerbeti”nin iki başrol oyuncusu, “Ömer’e bir hata yaptıracaklar” yorumunu yaptı.

Dizide Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin dik duruşu ve kadınlara örnek olan replikleri sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Evrim Alasya, Kıvılcım karakterini denge unsuru olarak tanımlarken gerçek hayatta mutlu bir evliliği olan Barış Kılıç, “Ben normal hayatta bu kadar keskin duruşu olan bir kadınla beraber olamam” dedi.