Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan Atakan'ın babasına başsağlığı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Atakan'ın babasını telefonla aradı. 'Bu ölümlerin hesabını meclis dahil her platformda soracağız' diyen Kılıçdaroğlu, acılı babaya başsağlığında bulundu

11 Eylül 2013 20:59

Hülya Karabağlı/ANKARA

CHP  Genel  Başkanı  Kemal  Kılıçdaroğlu, Hatay'da, ODTÜ protestolarına destek vermek amacıyla düzenlenen gösteride hayatını kaybedeb Ahmet Atakan'ın babası Ali Atakan'ı telefonla aradı.

Ahmet Atakan'ın ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bir canımız daha gitti. Biliyorum böyle durumlarda ne söylense ananın, babanın yüreğine kar etmez, oraya düşen ateşi söndürmez.
Biz bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle, diğer evlatlarımızın, çocuklarımızın can kayıplarında olduğu gibi, oğlunuz Ahmet Atakan’ın  ölümüyle ilgili olarak da her türlü girişimde bulunacak, atmamız gereken adımları atacağız. Bu ölümlerin hesabını meclis dahil her platformda soracağız. Bu acı hepimizindir. Sizin ailenizin yakınlarınızın, halkımızın ve ülkemizin acısını yürekten paylaşıyorum. Ahmet yavrumuza rahmet, sizlere başsağlığı diliyorum”
 

İlgili Haberler