Dünya

Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladı

22 Mart 2024 21:31

T24 Dış Haberler 

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser olduğunu ve kemoterapi gördüğünü açıkladı. Bir video mesaj yayımlayarak kanserin iyi huylu olduğunu söyleyen Prenses Kate, "Bu elbette büyük bir şok oldu. William ve ben genç ailemizin iyiliği için bu süreci özel olarak ele almak konusunda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Uzunca bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğün açıkladı. Durumu "büyük şok" olarak niteleyen Middleton, şunları söyledi: 

"Ameliyat başarılı oldu. Ancak ameliyat sonrası yapılan testler kanserin mevcut olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle sağlık ekibim bir önleyici kemoterapi küründen geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım. William ve ben bunu genç ailemizin iyiliği adına yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi bu zaman aldı. Tedavime başlamak için ameliyattan sonra iyileşmem zaman aldı. Ancak en önemlisi, George, Charlotte ve Louis'e iyi olacağıma dair güvence vermek zaman aldı."